Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu Mezuniyet Töreni

Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu öğrencileri kampüs bahçesinde düzenlenen törenle lise hayatlarına uğurlandılar. Okul Müdürü Mustafa Seçkin "Okulumuzun hedefi Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, toplumsal ve evrensel değerlere sahip çıkan, bilimi, sanatı, kültürü ve sporu yaşamının bir parçası olarak benimseyen, nitelikli öğrenciler yetiştirerek Türk milletinin gelişimine katkıda bulunmak ve bunları toplum faydasına sunmaktır. Özel Mürüvvet Evyap Okulları mezunu olmanın ayrıcalığını her zaman hissedeceksiniz." diye konuştu.

Törende ortaokul öğrencilerinden oluşan orkestra ile koro performansları sergilendi. Dereceye giren öğrencilere belge ve ödüllerinin verilmesinin ardından, 8.sınıf öğrencilerimize plaketleri sınıf rehber öğretmenleri tarafından verildi. Son ders konuşması okulumuz Türkçe öğretmeni Özgül Oktay tarafından yapıldı. Öğrenciler, mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak yaşadılar.