Sabancı Müzesi Gezimiz

Özel Mürüvvet Evyap Koleji 10/C sınıfı öğrencileri ilk dönemin bu son evresinde sınıf rehber öğretmenleri İrfan KIRYAR eşliğinde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.  Sabancı Müzesi ziyareti ile başlayan program, Trump Towers Escapist, Evden Kaçış Oyunu ile devam etti.  Sabancı Müzesi'nde herbiri birbirinden kıymetli koleksiyonları hayranlıkla inceleyen öğrenciler, özellikle Sakıp Sabancı'nın özel eşyalarının ve ince ince tutulmuş ajandalarının olduğu bölümde yüksek başarının arkasında nasıl bir titizlik olduğunu farkettiler. Hat ve resim  koleksiyonları ile de eşsiz bir değere sahip müzede geçirilen güzel vakitlerin ardından Trump Towers Escapist, Evden Kaçış Oyunu ile 10C öğrencileri hız ve yeteneklerini ortaya koyan bir performans sergilemiş oldular.