Sarıyer Edebiyat Günleri Şiir Teknesi

Özel Mürüvvet Evyap Lisesi Öğrencileri Şiir Teknesinde

Mürüvvet Evyap Lisesi Öğrencilerimiz bu yıl 7. si düzenlenen Sarıyer Edebiyat Günleri etkinliklerine katıldı. Sanatın her dalından öne çıkan isimleri Sarıyerliler ile buluşturan etkinlik ilk bölümü Şiir Teknesi ile başladı. Kireçburnu’ndan Boğaz’a açılan teknede Öğrencilerimiz Kahraman Tazeoğlu’nun hem anılarını hem şiirlerini dinlediler. Gezi boyunca Boğaz’ın, yalıların güzelliğine müzik ve şiir eşlik etti. Şiirler eşliğinde yapılan Boğaz gezisinin ardından Sarıyer Edebiyat Günleri açılış törenine katıldı öğrencilerimiz. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Bey’in açılış konuşmasından sonra İrfan Değirmenci’nin “Anne Ben Artist Oldum” adlı gösterisini izlediler. Sahne programlarının ardından öğrencilerimiz park alanına kurulan standları gezdi. 180 yazarın katıldığı Edebiyat Günleri standlarında diledikleri yazarlarla görüşme imkanı bulan öğrencilerimiz yazarlarla şairlerle sohbet etti, alışveriş yaptı.