Sınavdır Geçer Semineri

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesinde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize,Okan Üniversitesi Aday İlişkiler Müdürü Eğitim Uzmanı Servet Gülsün Şirin  'Sınavdır Geçer' motivasyon semineri yaptı.Seminer de öğrencilere farklı bir bakış açısı geliştirerek, 'Ben neden başarılı olmak istemiyorum?' sorusunu kendilerine sormalarını istedi.Sınavın ve sınav sürecinin korkulacak bir dönem olmadığını, gerçekci hedefler koyarak onlara ulaşmalarının zor olmadığını belirtti ve gerçek örneklerin videolarını izletti.Öğrencilere, üniversite seçerken dikkat etmeleri gereken en önemli noktaların ne olduğu hakkında bilgi verdi ve tercih döneminde herzaman yardımcı olabileceğini söylerek seminerini sonlandırdı.