Sivas'ta Grup Birincisiyiz.

Özel Mürüvvet Evyap Koleji Basketbol Takımımız Sivas'ta yapılan liseler arası erkekler yarı final grup müsabakalarında oynadığı üç maçını da kazanarak grup birincisi olarak Samsun'da yapılacak olan liseler arası basketbol müsabakaları Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.Sivas'ta oynadığı ilk maçında Trabzon temsilcisi olan takımı 129-62, Ankara temsilcisini 87-67 ve son maçında da Ordu temsilcisi olan takımı 105-64 gibi farklı bir skorlarla mağlup etti.Evyap Basketbol Takım Koordinatörümüz Sead Ok, oyuncularımızın müsabakalarda ortaya koydukları mücadelelerin çok iyi olması ve sakatlıkları bulunan oyuncularımızın iyileşmelerinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti ve aynı zamanda üst üste 6.defa Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan erkek basketbol takımımızın, tek hedefinin Türkiye Şampiyonu olarak ülkemizi ve okulumuzu dünya şampiyonasında temsil etmek olduğunu belirtti.Oyuncularımızın Türkiye finalleri için hergün artan motivasyonları ve konsantrasyoları takım antrenörümüz Polat Kaya'yı mutlu etti. Sivas'tan grup birincisi olarak dönen takım oyuncularımızı,takım koordinatörümüz Sead Ok ve takım antrenörümüz Polat Kaya'yı tebrik etti  Okul Müdürümüz Selçuk Erdem tebrik etti.Takım Koordinatörümüz Sead Ok ise, her türlü desteği sunan okul müdürümüz Selçuk Erdem' e teşekkür ettiklerini ve Türkiye Şampiyonluğunu okulumuza getirmek için çalışacaklarını söyledi.