Spor, Müzik ve Sanat Akademisi Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam ediyor.

Okulumuzda her sene, iki dönem olarak düzenlenen spor, müzik ve sanat akademisi çalışmaları okul sonrası pazartesi ve cuma günleri toplamda 17 branş ile devam etmektedir.

Okulumuz; spor, müzik ve sanat akademisi koordinatörü Güneş Karaceviz, 23 kişilik antrenör ve eğitmen ekibi ile yapılan çalışmaların yoğun tempoda ve rekabetçi bir ortamda, aynı zamanda  eğlenceli bir şekilde devam ettiğini fazla talepten dolayı  akademinin kontenjanını zorlayarak 145 öğrenci ile sınırlandırmak zorunda kaldıklarını ve burada yapılan akademi çalışmaları, okulumuzun sportif ve sanatsal başarıların altyapısını oluşturduğunu ifade etti. Ayrıca" Hafta sonları organize edilen hazırlık müsabakaları ve görsel eğitim etkinlikleri ile renklenen bu çalışmalara, velilerimizin de gösterdiği ilgi hem öğrencilerimizi hem de akademi ekibimizi çok mutlu ediyor." dedi.