Sunuculuk Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencileri arasında yapılan Sunuculuk Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. Okulumuzda düzenlenen Sunuculuk Yarışmasına bu sene de yoğun bir ilgi vardı. Yarışmaya çok sayıda öğrenci başvurduğu için yarışma iki aşamalı olarak yapıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz kendilerine verilen metinleri diksiyon, jest, mimik, sahne hakimiyeti gibi unsurlara dikkat ederek seyirci karşısında okudular. birinci aşamada ilk ona giren öğrenciler belirlendi. İkinci aşamada derece alan öğrencilerimiz belli oldu. Sunuculuk Yarışmasında 10-F sınıfından NİSA ÖZEN AYDIN birinci, 11-B sınıfından İPEK CANEL ikinci, 11-F sınıfından ZEYNEP GÜZEL ve İLAYDA TÜGEN üçüncü oldu. ŞEVVAL YILMAZ ve SENA SÜNBÜL mansiyon almaya hak kazandı.