Taekwondo Kuşak Sınavı Yapıldı.

19 Ocak Perşembe günü Taekwondo Federasyonu tarafından 7. Dan olan Zeynel Çelik ve Başak Duyan hocalarımızın gözetiminde yapılan kuşak sınavı, spor okulu ve kulüp öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Taekwondocu öğrencilerimiz 4 ay boyunca aralıksız çalışarak, büyük bir disiplin içerisinde kuşak sınavına hazırlandılar. Yapılan sınavda öğrenciler, öğrendikleri teknik ve poomseleri sergileyerek heyecanlarını ve endişelerini belli etmeden güzel bir performansa imza attılar. Sınavımız 26 öğrencinin katılımıyla ve her öğrencinin başarılı olarak kuşak atlaması ile son buldu. Öğrencilerden daha fazla çalışma sözü alan Zeynel hocamıza teşekkür eder, Taekwondo'da bu sene okulumuz adına yarışacak öğrencilerimize başarılar dileriz.