Türkiye 12.si Öğrencimiz Nilüfer Çetin'e Ödül

2017 Lisans Yerleştirme Sınavı’nda Türkiye 12.si olan öğrencimiz Nilüfer Çetin, Türkiye İş Bankası tarafından ödüllendirildi.

Türkiye İş Bankası, 1971 yılından beri  'Altın Gençler' uygulaması ile her yıl üniversite sınavında  üstün başarı gösteren, bankanın kuruluş yılına (93) eşit sayıdaki öğrenciyi ödüllendiriyor.

Özel Mürüvvet Evyap Fen Lisesi 2017 mezunu öğrencimiz Nilüfer Çetin de üniversite giriş sınavındaki üstün başarısından dolayı başarı plaketi, para ödülü ve Avrupa'da trenle seyahat olanağı sağlayan İnterRail Global Pass bileti ile ödüllendirilmiştir.

Eğitim alanında geleneksel bir yapıda sürdürülen uzun soluklu sosyal sorumluluk faaliyetleri arasında yer alan bu uygulama ile ödül alamaya hak kazanan öğrencilere  İş bankasının 93. yaşını kutladığı bu sene ödülleri verilmiştir. 3 Kasım 2017 Cuma günü İş Bankası Genel Müdürlük binası 41.katında düzenlenen törende öğrencimiz ödülünü Genel Müdür Sayın Adnan Bali'den almıştır. Bu gurur gününe öğrencimiz Nilüfer Çetin, ailesi ve  Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem ile katılmıştır.

Bu başarıda emeği olan tüm öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencimize hayat boyu başarı ve mutluluk dileriz.