Veysel Vardar Görme Engelliler Okulu Sosyal Sorumluluk Projemiz

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencileri Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  bilgisinde Kilyos Veysel Vardar Görme Engelliler Okulu'na bir ziyaret gerçekleştirdi.Öğrencilerimizin aktif olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer alması, farkındalık bilinçlerinin yükselmesi için gerçekleştirilen ziyaret oldukça verimli geçti. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi PDR Öğretmeni Sare Velidedeoğlu ve İngilizce Öğretmeni Burcu Oğuz'un koordinesinde  Kilyos'ta bulunan Veysel Vardar Görme Engelliler İlkokulu 5 öğrenci ile  ziyaret edildi.Veysel Vardar Görme Engelliler Okul Müdürü Müjdat Kalkan, okulu gezdirirken geniş bir bilgilendirme de yaptı.75 öğrencisi olan okulda hem ilkokul hem ortaokul olarak eğitim faaliyeti yapıldığını, 6 tane pansiyon öğrencisi olduğunu ifade etti. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencileri pansiyonda kalan 6 öğrenci ile  tanışıp sohbet ettiler. Okulumuz 9F sınıfı öğrencilerinden Simay Akgül'ün velisi Sayın Sevgül Akgül'e projede sağladıkları katkı için,Veysel Vardar Görme Engelliler Okul Müdürü Sayın Müjdat Kalkan'a da gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyoruz. Program, yıl boyu devam edecek.