Yardımlaşma ve İşbirliği

Özel Mürüvvet Evyap Anaokulu grubu 'Paylaş Kurtul' sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Her sınıf  değerler eğitimi, yardımlaşma ve işbirliği kapsamında neler yapabilecekleri ile ilgili beyin fırtınası yaptı. Yardımlaşma ve işbirliği nedir? Bu konuda neler yapabiliriz? soruları üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Öğrenciler evde kullanmadıkları oyuncak, eşya ve kırtasiye malzemelerini başkaları ile paylaşabileceklerini söylediler. Bunun üzerine araştırma yaparak "Hobbit House Yardım Evi" ile irtibata geçtik. Kuruluşun sahibi Sinem Hanım ve Murat Bey okulumuza gelerek iyilik, işbirliği ve paylaşma ile ilgili öğrencileri bilgilendirerek farkındalık oluşturdular. Öğrenciler getirdikleri yardım eşyalarını araçlara yükleyerek yardım bekleyenlere gönderdiler. Katılımlarından dolayı Sinem Hanım ve Murat Bey'e çok teşekkür ediyoruz.