Yeni Sınav Sistemi Bilgilendirme Semineri

Merakla beklenen yeni sınav sistemimiz, Milli Eğitim Bakanımız tarafından duyuruldu. Öğrencilerin adresine en yakın okula yerleştirileceği, sistemde nitelikli okulları hedefleyen öğrencilerin gireceği sınav hakkında da bilgiler paylaşıldı. Her sene bölgemizde çok başarılı sonuçlar alan okulumuz ve öğrencilerimiz bu sene de nitelikli okullara yerleştirmek için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Bu çerçevede Ortaokul Müdür Yardımcımız Bülent AYSAN tarafından öğrencilerimize, sistemin detayları ve okulumuzun yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verildi, öğrencilerimizin soruları cevaplandırıldı. Velilerimize yönelik bilgilendirme semineri ve detaylar Özel Mürüvvet Evyap Fen Lisesi kayıt koşullarının kesinleşmesinin ardından yapılacaktır.