YGS Biter, Gezi Başlar

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 12. sınıf öğrencilerimizin yazdan beri süren YGS maratonu 12 Mart itibariyle bitti. Öğrencilerimizle LYS çalışmalarına başlamadan önce hem bir mola verdik. 12-C ve 12-Fen sınıfı öğrencileriyle Abant'ta bir otelde soru bankalarından, testlerden uzak üç günlük bir tatil yaptık. Ders çalışmaktan, sınavlara girmekten yorulan öğrencilerimiz gölün kıyısında, ormanın ortasında tam da doğayla başbaşa günler geçirdi. Tatilin ikinci günü karlar altında bir güne uyanan öğrencilerimiz baharın ilk günlerinde son karların keyfini çıkardılar. Göl kenarı yürüyüşleri, fayton gezileri, oyunlar, eğlenceler... Bu kadar dersten sonra böyle bir dinlenme herkese iyi geldi. Sakin, huzurlu ve eğlenceli geçen bu üç gün öğrencilerimiz için bir yenilenme oldu.. Orada depoladıkları enerjiyle LYS'ye daha motive bir şekilde hazırlanacaklar.