Fizik-Kimya-Biyoloji Laboratuarları

Eğitim-öğretim alanında yeniliklerin ve gelişmelerin önderi olan kurumumuzda, Fen derslerinin ayrı bir yeri vardır. Her gün yeniden gözden geçirdiğimiz, değişime ve gelişime açık yöntem, teknik, değerlendirme ve program geliştirme süreçlerini titizlikle uyguluyoruz.

Eğitim çalışmalarımızın önemli bölümünü, ulusal programı esas alan, öğrencilerimizin her an sıkıntısını çektiğini söylediğimiz Fen Eğitiminde önemli bir yeri olan, ezberden uzak, araştırma ve sorgulamaya dayalı, teorik çalışmaların uygulamalarla desteklendiği bir anlayışı hedefleyen ortamlar oluşturur. Uygulamada sadece deneyle yetinmeyen, bilimsel araştırma teknikleri ve becerileri kazandırmayı, herhangi bir bilimsel konuda uluslararası kabul gören metin yazmayı, tartışma ve değerlendirmelerle Felsefe ve Bilgi Kuramı alanlarıyla bağlantı kurmayı, okul dışından gelen uzman kişilerce yapılan eğitimlerle dışa açılma ve kıyaslamayı sağlamaya çalışıyoruz.