Görsel Sanatlar Atölyeleri

Okulumuzda  5, 6 ve 7. sınıflara yönelik Görsel Sanatlar dersinde branşlaşma eğitimi uygulanmaktadır. Öğrencilerimize, sene başında; Resim, El Sanatları-Grafik ve Geleneksel Türk Sanatları branşlarından uygulamalı değerlendirme sınavı yapılmaktadır ayrıca öğrencilerin ve velilerin branş tercihleri istenir ve tüm bunların sonuçlarında kurulan bir komisyon kararıyla öğrencinin yetenek ilgi ve istekleri doğrultusunda bir branşa ataması yapılır.

Okulumuzda dört adet resim atölyesi bulunmaktadır. Bu atölyelerde;   branş dersleri, yarışmalara hazırlık ve proje çalışmaları yapılır. Bu çalışmaların sonucunda, kendisini geliştiren her öğrencinin katılabildiği farklı seviyelerdeki yarışmalara ve sergilere hazırlıklar yapılır. Yıl sonunda ise hem okul içinde hem de okul dışındaki mekanlarda öğrencilerin eserleri sergilenir.