Kurucumuzdan

Türkiye´nin eğitim çıtasını yükseltmek ve rahmetli Mürüvvet Evyap Hanımefendiyi de sevgiyle anmak amacıyla kurulan Özel Mürüvvet Evyap Okulları 2008-2009 eğitim yılında hizmete açılmıştır.

Özel Mürüvvet Evyap Okulları, bir çocuğun doğuştan sahip olduğu temizliği, saflığı bozmadan, özü sözü doğru, hayata pozitif bakan, vatanına, milletine, bayrağına, ailesine sevgi ve saygı duyan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, koruyan, bu ilkelerle yaşayan ve sahip olduğu değerlerin kıymetini bilen bireyler olarak yetişmeleri gayesiyle anaokulu, ilköğretim ve lise birimlerinde eğitim vermektedir.

Sınırların hızla ortadan kalktığı, her gün biraz daha küreselleşen dünyamızda, evrensel düşünen ve dünya insanı olabilecek nitelikte bireyler yetiştirmenin gerekliliğine yürekten inanmaktayız. İnsan hakları ve özgürlükleri ancak demokratik, laik ve çağdaş bir eğitim yoluyla gerçekleşebilir.

İstanbul - Sarıyer´de 24.000 m² yeşillikler arasında, şehir merkezinde ama şehir gürültüsünden uzak, sağlıklı ve güvenli ortamı, geniş imkânları ve ülkemizin en iyi üniversitelerinden mezun uzman kadrosu ile modern binamızda öğretmeni, öğrencisi, velisiyle bir aile olarak:
Gelin, Mürüvvet Evyap Okulları´nı Türkiye’nin her yerine ulaştırabilmek, ülkemizi aydınlık geleceğe taşıyacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu başarıyla yerine getirmek için bizlere destek olun ve bu mutluluğu hep beraber yaşayalım.