Müzik Sınıfları

Okulumuzda 5, 6 ve 7. sınıflara, müzik dersinde branşlaşma sistemi uygulanmaktadır. Öğrencilerimiz sene başında;  piyano, gitar ve keman branşlarından bir tanesini seçerek beşer kişilik guruplar halinde enstrüman eğitimi alırlar. Her öğrencinin bir enstrüman ile bağ kurmasını amaçlayan bu uygulamamız; modern yaşama uyum sağlamış ve topluma ışık tutabilecek bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Okulumuzda dört adet müzik atölyesi vardır. Bu atölyelerde;   branş dersleri, orkestra çalışmaları ve küçük yaş gurupları için ritim çalışmaları ile renklendirilmiş müzik dersleri yapılır. Bu çalışmaların sonucunda, kendisini geliştiren her öğrencinin katılabildiği farklı seviyelerde orkestralarımız vardır.

Atölyelerimize gelen öğrenciler, kendilerini müziğin içinde hisseder ve dersten mutlu ayrılırlar.