Ofis Çalışmaları

Öğrencilerimiz çarşamba günleri 13.45-16.00 saatleri arasında daha önce belirledikleri zaman aralıklarında istedikleri dersin öğretmenleriyle birlikte soru çözümü yapabilmektedirler. Böylece deneme sınavlarında ve soru bankalarında çözemedikleri ya da çözümü ile ilgili kafalarına takılan noktaları öğretmenleriyle paylaşma ve fikir alışverişinde bulunma şansına sahip olmaktadırlar.  Bu aktivite öğrencilerimize test tekniği kazandırma, farklı çözüm yolları tespit etme açısından oldukça faydalı olmaktadır.

REDOFİS  (Randevulu Ek Ders & Ofis Sistemi)

Anlatılan derslerin ne seviyede öğrenildiğinin belli periyotlar dahilinde ölçülmesi, sürecin belki de en önemli aşamasını oluşturmaktadır.

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi yıl içinde uygulanan her bir sınav için analiz raporları hazırlar. Bu raporlar ile anlatıldığı halde anlaşılmayan konular ortaya çıkarılmış olur.  Tekrar edilmesi veya soru çözümleri ile takviye edilmesi gereken öğrenciler tespit edilir.

Öğretmenler takviye edilecek konuları belirleyip ders anlatımı ile ek ders aktivitesi, soru çözüm ile ofis aktivitesi planlar. İşte burada REDOFİS devreye girer.

REDOFİS; planlanan ek ders ve ofis aktivitelerini, öğrencilerin bu aktivitelere randevu alarak katılımını sağlar.

Böylelikle öğrencilerinde planlı bir çalışmaya yönlendirilerek eksik kaldıkları, anlayamadıkları, tekrar etmek istedikleri konuları REDOFİS aktiviteleri ile tamamlamaları temin edilmiş olur.