Spor Salonları

Spor ve sağlıklı yaşam için hareket kavramlarının insanlara algılandığı birincil mekan okullar, buna bağlı olarak da Beden Eğitimi dersleridir. Okulumuzda Beden Eğitimi dersleri tamamıyla modern düşünceye uygun olarak hazırlanmış müfredat çerçevesinde, bilimsel araştırmalar ışığında, olimpik tesisler ve modern malzemeler desteğiyle uygulanan biçimiyle öğrencilerimizi kucaklamaktadır. Okulumuzda Beden Eğitimi dersi müfredatında Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futbol, Tenis, Jimnastik, Atletizm, Crossfit, Masa Tenisi, Düzen Alıştırmaları konuları yer almaktadır.Okulumuzda spor alanları olarak iki adet kapalı spor salonu, squash salonu, masa tenisi salonu, tenis kortu, açık basketbol sahası ve halı saha bulunmaktadır.