Üniversite Sınavı Hazırlık Çalışmaları

Üniversite giriş sınavlarının değişmesine bağlı olarak müfredat programımız ve destek çalışmalarımız yenilenmiş, öğrencilerimiz bu doğrultuda yönlendirilmiştir. Bu anlamda:

• Düzenli olarak meslek tanıtımları yapılır.
  • Üniversite gezileriyle öğrencilerimizin kurumları bizzat tanımalarına olanak sağlanır.
  • Deneme sınav analizleri, öğrenci odaklı olarak takip edilir.
  • Rehberlik çalışmalarıyla öğrencilerin sınav kaygısını aşmaları sağlanır.
  • Sınav sonrası tercih zamanında başarılı bir rehberlik hizmeti sunulur.
  • Farklı kaynaklar kullanılarak nesnel bir ölçüm sağlanır.

”Başarımız tesadüf değildir.”

Özel Mürüvvet Evyap Koleji 2017 Haziran ayında 6, Fen Lisesi ise 4. mezunlarını verdi; üniversiteye yerleşme oranları ve başarılarıyla hepimizi gururlandırdı.

Okulumuzda cumartesi günleri Üniversite Hazırlık Programı uygulanmaktadır. Öğrencinin ikinci bir adrese ihtiyaç hissetmediği, hafta içi bire bir soru sorabileceği, eksik konularını telafi edebileceği bir sistem vardır.

Okulumuz Kolej eğitiminde deneyimli kadrosunu, hafta sonu üniversite hazırlık programı için dershane deneyimli ve tecrübeli öğretmenlerle takviye etmiştir.

11. sınıflar üniversite hazırlık programında Matematik ve Türkçede üniversite hazırlık konularını bitirilirken, Edebiyat, Coğrafya, Fizik, Kimya ve Biyolojide 11.sınıf için takviye dersler yapılıyor.

12. sınıflar üniversite hazırlıkta

I.             Haziran ayı programı

II.           Ağustos ayı programı

III.          Okul dönemi Cumaretsi programı

IV.          Sömestre programı

olmak üzere programlarımız bulunmaktadır.

Üniversite hazırlık programı içerisinde 20 adet Deneme sınavları, haftada bir kez Konu Tekrar Denemeleri, 16 adet Türkiye geneli deneme sınavları uygulanmaktadır