Yemekhaneler

Özel Mürüvvet Evyap Okullarında herkesin rahat yemek yiyebileceği büyük bir alana sahip 2 adet yemekhane bulunmaktadır. Bu yemekhanelerden birinde anaokulu öğrencilerinin boylarına uygun özel sandalye ve masalar bulunmaktadır.

Anaokulumuzda beslenme; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı şeklinde günde üç öğün, ilköğretim ve lisede ise öğlen yemeği şeklinde olup aylık yemek listelerimiz uzman bir diyetisyen tarafından çocukların günlük kalori ihtiyacına göre hijyenik bir ortamda özenle hazırlanmaktadır.

4 çeşit yemek, tatlı-meyve ve açık büfe salata barından oluşan menümüz tüm öğrencilerimiz tarafından büyük bir beğeni ve iştahla tüketilmektedir. Beslenme saatinde ise süt veya meyve suyu, pasta, poğaça veya açma çeşitlerinden biri bulunmakta ayrıca haftada üç gün de meyve verilmektedir.