YGS-LYS Çalışmaları

Üniversite Hazırlık Programı

Üniversite giriş sınavlarının(YGS-LYS) değişmesine bağlı olarak müfredat programımız ve destek çalışmalarımız yenilenmiş, öğrencilerimiz bu doğrultuda yönlendirilmiştir. Bu anlamda:

• Düzenli olarak meslek tanıtımları yapılır.
  • Üniversite gezileriyle öğrencilerimizin kurumları bizzat tanımalarına olanak sağlanır.
  • Deneme sınav analizleri, öğrenci odaklı olarak takip edilir.
  • Rehberlik çalışmalarıyla öğrencilerin sınav kaygısını aşmaları sağlanır.
  • Sınav sonrası tercih zamanında başarılı bir rehberlik hizmeti sunulur.
  • Farklı kaynaklar kullanılarak nesnel bir ölçüm sağlanır.

”Başarımız tesadüf değildir.”

Özel Mürüvvet Evyap Koleji 2015 Haziran ayında 4, Fen Lisesi ise 2. mezunlarını verdi; üniversiteye yerleşme oranları ve başarılarıyla hepimizi gururlandırdı.

Okulumuzda hafta sonları Üniversite Hazırlık Programı uygulanmaktadır. Öğrencinin ikinci bir adrese ihtiyaç hissetmediği bir sistem vardır. Hafta içi bire bir soru sorabileceği, eksik konularını telafi edebileceği sistem vardır.

Okulumuz Kolej eğitiminde deneyimli kadrosunu, hafta sonu üniversite hazırlık programı için dershane deneyimli ve tecrübeli öğretmenlerle takviye etmiştir.

11. sınıflar üniversite hazırlık programında YGS konuları bitiriliyor.

12. sınıflar üniversite hazırlıkta

I.             Haziran ayı takviye programı

II.           Ağustos ayı takviye programı

III.          Okul dönemi hafta sonu programı

IV.          Sömestre programı

olmak üzere programlarımız bulunmaktadır.

Üniversite hazırlık programı içerisinde 30 adet YGS, 12 adet Konu Tekrar Denemeleri, 10 adet LYS deneme sınavları uygulanmaktadır.