Mezunlar Yıllık Sosyal Aktiviteler

Geleneksel Mezun Pilavı

08 Eylül 2016

Bu sene 5. dönem mezunlarını veren Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi ''Geleneksel Mezunlar Pilavını ” 5 dönem mezunlarımızın, idareci ve öğretmenlerimizin katılımı ile 7 Eylül’de gerçekleştirdi.

2012-2013-2014-2015 ve 2016 yılı mezunlarımızın her devresinden katılımın yoğun olduğu, ''Geleneksel Mezunlar Pilavı programı öğrenci ve öğretmenler arasında hasret gidermeye, anıları tazelemeye vesile oldu. Pilav gününde öğrencilerimiz mezun oldukları okulda, arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle yeniden bir araya gelmiş olmanın tadını çıkarttılar.

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 11. ve 12. Sınıflar Müdür yardımcısı Selçuk Erdem programda tüm idareci, öğretmen ve mezun öğrencilere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Selçuk Erdem'in öğrencilerle ilgili anlattığı hatıralar yüzlerde tebessüme yol açtı. Fotoğraf çekimi için yapılan anons ile mezunlarımız bahçede yerlerini aldı. Güzel bir havada, güzel bir mekânda, güzel insanların bir araya geldiği mezun pilavı programına katılan tüm idareci, öğretmen ve mezun öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mezunlar İftarı

15 Haziran 2016

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz ''Geleneksel Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Mezunlar İftarı” 100'e yakın mezunumuzun, idareci ve öğretmenlerimizin katılımı ile Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi bahçesinde gerçekleşti.

2012-2013-2014-2015 ve 2016 yılı mezunlarımızın her devresinden katılımın yoğun olduğu iftar programı, öğrenci ve öğretmenler arasında hasret gidermeye, anıları tazelemeye vesile oldu. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Muaz Çal iftar öncesinde tüm idareci, öğretmen ve mezun öğrencilere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Okul Müdürü Muaz Çal, konuşmasında, iyi eğitim görmüş, nezaketli saygıdeğer Özel Mürüvvet Evyap Okulları mezunu öğrencilerin gün be gün artarak güzellikleri büyüteceğine olan inancını dile getirdi. Konuşma sonrası tüm mezunlarımızın fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi izlendi. 11 ve 12. Sınıflar Müdür Yardımcısı Selçuk Erdem'in hatıralar temalı kısa konuşması yüzlerde tebessüme yol açtı. Fotoğraf çekimi için yapılan anons ile mezunlarımız sahnede yerini aldı. Mezun öğrencilerimize Yönetim Kurulumuzun “Topkapı” isimli Sultan 2.Abdulhamid Han tuğralı replika hediyesi takdim edildi. Toplu fotoğraf çekimi sonrası iftar yemeği için bahçede hazırlanmış masalara geçildi. Mezunlarımızın üniversite bilgileri, yaşadıkları yerler ve irtibat bilgilerinin güncellenmesi için dağıtılan formlar özenle dolduruldu, Özel Mürüvvet Evyap Okulları Mezunlar Derneği’nin ayak sesleri, daha güçlü daha büyük organizasyonların müjdesi olarak görüldü.

Güzel bir havada, güzel bir mekânda, güzel insanların bir araya geldiği iftarımıza katılan tüm idareci, öğretmen ve mezun öğrencilerimize teşekkür eder, nice iftarlarda hep birlikte olabilmeyi ümit ederiz.

Geleneksel Mezun Pilavı

Ağustos 2015

Bu sene 4. dönem mezunlarını veren Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi, 3 senedir gelenekselleşen mezun pilavını bu sene Ağustos ayında gerçekleştirdi. 4 dönem mezunlarımızın bir araya geldiği pilav gününde öğrencilerimiz mezun oldukları okulda, arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle yeniden bir araya gelmiş olmanın tadını çıkarttılar. Katılımlarından dolayı mezun öğrencilerimize teşekkür ederiz.