Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 10.sınıf öğrencileri tarih dersini yerinde işledi. Pandemi koşulları göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen gezi, eğlenceli anlara şahit oldu. Güzel şehrimizin tarihsel mekanlarına öğrencilerimiz yolculuk ettiler. Öğretmenlerimiz eşliğinde İstanbul Arkeoloji Müzesi, Prof.Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi, Gülhane Parkı ve çevresini gezdiler.
Öğrencilerimiz hem bilgilendiler hem de binlerce yıllık tarihi eserleri yerinde hissederek keyifli saatler geçirdiler.

10th grade students of Private Mürüvvet Evyap Science High School and College had the history lesson on site. The trip, which was carried out by considering the pandemic conditions, witnessed fun moments. Our students traveled to the historical places of our beautiful city. They visited Istanbul Archeology Museum, Prof.Dr. Fuat Sezgin Museum of Islamic Science and Technology History, Gülhane Park and its surroundings with their teachers.
Our students were both informed and spent pleasant hours feeling the historical artifacts of thousands of years.