Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu Matematik Zümresi’nin düzenlemiş olduğu ‘Okulumuzda Dünya Matematik Günü Etkinlikleri’ bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin hazırlamış olduğu çeşitli etkinlikler online ortamda sergilendi. Öğrencilerimiz, pi sayısının basamaklarını rengarenk boyayarak pi sayısını oluşturdular. Bununla birlikte, öğrencilerimiz ünlü düşünürlerin hayata değer katan ünlü matematik sözlerini söyledikleri videolarda hem eğlenip hem öğrendiler. Etkinliklerde, her yıl yaptığımız pi pasta-kurabiye tasarım yarışmasında da hazırlanan birbirinden ilginç pastalar arasından tasarımı en iyi yapan sınıflar seçildi.

Öğrencilerimiz matematiğin önemini ve heyecanlı yanlarını keşfedip eğlenceli bir gün yaşadılar.