Mürüvvet Evyap Okulları 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına büyük bir coşkuyla başladı. Açılış töreninde 1,5 yıl tam zamanlı öğrenim göremeyen ve öğrencilerinden ayrı kalan öğretmenlerin mutluluğu tebessümlere ve ışıldayan gözlerine yansımıştı. Öğrencilerimiz büyük bir coşku ve okullarına kavuşmanın sevinci içindeydi.  Açılış törenimiz saygı duruşu ve  İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İlk konuşmayı Lise Müdürü Selçuk Erdem güzel dileklerini iletti. Mürüvvet Evyap Okulları kurucu temsilcisi Sayın Mustafa Arın üst üste takdir alan öğrencilerimize üstün başarı belgelerim takdim etti. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür eder, başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ederiz.

Mürüvvet Evyap Schools started the 2021-2022 academic year with great enthusiasm. At the opening ceremony, the happiness of the teachers, who could not study full-time for 1.5 years and were separated from their students, was reflected in their smiles and sparkling eyes. Our students were in great enthusiasm and joy of returning to their schools. Our opening ceremony started with a moment of silence and the singing of our National Anthem. In the first speech, High School Principal Selçuk Erdem conveyed his good wishes. Mustafa Arın, the founding representative of Mürüvvet Evyap Schools, presented our students, who were repeatedly appreciated, with certificates of excellence. On behalf of our school, we would like to thank all the teachers and students who contributed and wish them a successful academic year.