Sarıyer ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu kompozisyon yarışmasında Özel Mürüvvet Evyap Fen Lisesi öğrencimiz Azra Reyyan Kahraman birinci olmuştur. Hedise Evyap Konferans salonunda düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü”kutlamasında öğrencimize ödülünü Sarıyer Belediye Başkanı’mız Şükrü Genç takdim etti. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Our Private Mürüvvet Evyap Science High School student Azra Reyyan Kahraman won the first place in the teacher-themed essay competition. Our Mayor of Sarıyer Şükrü Genç awarded our student at the “24th November Teachers’ Day” celebration organized by the Sarıyer District Directorate of National Education in the Hedise Evyap conference hall . We congratulate our student and wish her continued success.