Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu şiir yarışmasında Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu öğrencimiz Bahorhon Borıeva ilçe üçüncüsü olmuştur. Hedise Evyap Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’’ kutlamasında öğrencimize ödülünü Sarıyer Belediye Başkanı’mız Şükrü Genç takdim etti. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Private Mürüvvet Evyap Secondary School student Bahorhon Borıeva became the third in the poetry competition themed “24 November Teachers’ Day” organized by Sarıyer District Directorate of National Education. Mayor of Sarıyer, Şükrü Genç presented the award to our student at the celebration of “24 November Teachers’ Day” held at the Hedise Evyap Conference Hall. We congratulate our student and wish her continued success.