Özel Mürüvvet Evyap İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, uluslararası bilincin desteklendiği 26 Eylül Avrupa Diller Günü etkinlikleri kapsamında fuaye salonumuzda sosyal ve iletişim becerilerini kullanarak okul topluluğuna çeşitli Avrupa ülkelerini ve dillerini tanıttı. Çeşitli posterlerin ve farklı dillerde ifadelerin yer aldığı sunumda öğrencilerimiz iletişim kuran ve açık görüşlü öğrenen profili özelliklerini sergilediler.

Private Mürüvvet Evyap Primary School 4th grade students introduced various European countries and their languages to the school community using their social and communication skills as part of the September 26 European Day of Languages events which encourage international-mindedness. Our students strived to demonstrate communicator and open-minded learner profile attributes with their presentations including posters and expressions in different languages.