Bu sene 4.cüsü düzenlenen Geleneksel Sosyal Bilimler Bilgi Yarışması’nı pandemi şartları nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz çevrimiçi bilgi yarışmasında Beden Eğitimi, Coğrafya, Felsefe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Tarih branşlarının genel kültür sorularına yanıt verdiler. 9 ve 10.uncu sınıf öğrencilerinin ayrı ayrı yarıştığı bilgi yarışmasına ilgi büyüktü. Son ana kadar çekişmeli geçen yarışmada 9.uncu sınıflarda birinci 9 A sınıfından Özde Metin, ikinci 9 A sınıfından Burak Ali Erdem, üçüncü 9 Fen B sınıfından Doruk Sanaç, 10.uncu sınıflarda ise birinci 10A sınıfından Ümit Toprak Akalın, ikinci 10A sınıfından Yunus Eren Danış, üçüncü 10A sınıfından İpek Çetin olmuştur. Katılan öğrencilerimize ve soruları büyük bir titizlikle hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.