Pazar günü LGS’ye girecek öğrencilerimize Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından motivasyon amaçlı etkinlik düzenlendi. LGS’yi prova etme şansı bulan öğrencilerimiz, deneme sonrası kaygılarını bir nebze de olsa azaltmayı amaçlayan etkinliğe katılarak kendilerine yazdıkları mektupları balonlar eşliğinde gökyüzüne uçurdular. Ardından öğle yemeğini okulumuzun bahçesinde yiyerek eğlendiler. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

A motivational event was organized by the guidance service for our students who will take LGS on Sunday. Our students, who had the chance to rehearse LGS, participated in the event, which aimed to reduce their post-experiment anxiety a little, and flew the letters they wrote to themselves into the sky with balloons. Then they had fun by having their lunch in our school garden.
We wish success to all students who will take the exam.