Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 9.sınıf öğrencileri ile pandemi koşulları çerçevesinde tedbirlerimizi alarak yerinde tarih eğitimi çerçevesinde güzel şehrimizin tarihsel mekanlarında yolculuk ettik. Öğretmenlerimiz eşliğinde İstanbul Arkeoloji Müzesi, Prof.Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi, Gülhane Parkı ve çevresi gezildi.
Öğrencilerimiz hem bilgilendiler hem de binlerce yıllık tarihi eserleri görerek ve dokunarak keyifli saatler geçirdiler.

We traveled to the historical places of our beautiful city within the framework of on-site history education by taking our precautions within the framework of the pandemic conditions with the 9th grade students of Private Mürüvvet Evyap Science High School and College. Istanbul Archeology Museum, accompanied by our teachers, Prof.Dr. Fuat Sezgin Museum of Islamic Science and Technology History, Gülhane Park and its surroundings were visited.
Our students were both informed and spent pleasant hours seeing and touching historical artifacts of thousands of years.