KURUMSAL

Cambridge Assessment

Yabacı dil sınavlarıyla öğrencilerimiz dünya standartlarında hangi seviyede İngilizceye sahip olduklarını bağımsız ölçümlerle görür ve kendilerine yeni hedefler belirler.

IB / PYP nedir?

IBPYP ((Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı), IB’nin 3-12 yaş aralığındaki çocukları kapsayan programıdır ve öğrenenlere ilgi çekici, düşünmeye zorlayan ve disiplinler üstü müfredat oluşturmayı amaçlar. PYP ‘de öğrenimin en iyi ve özgün olduğunda –gerçek hayatla ilgili ve disiplinler üstü olduğunda- geleneksel derslerle sınırlanmadığında ancak bu derslerle desteklenip zenginleştirildiğinde gerçekleştiğine inanılır.

eSafety Label

Öğretme ve öğrenme deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlayan okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir.

Temiz Okul, Sağlıklı Okul

Başvuru yapan okullar, protokol kapsamında belirlenen kriterlere göre denetlenmekte, denetlenen okullardan, 100 puan üzerinden 90 ve üzeri puan alan okullara, üç yıl için geçerli olan ve okul sağlığını ve temizliğini simgeleyen “Sertifika”, “Beyaz Bayrak” ve “Pirinç Levha” verilmektedir. Özel Mürüvvet Evyap Okulları olarak yaptığımız başvuru sonucunda okulumuz değerlendirmeye alınmış ve yapılan denetleme sonucunda “Beyaz Bayrak”  almıştır.

eTwinning

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

Okulum Temiz

Özel Mürüvvet Evyap Okulları eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programı şartlarını yerine getirerek OKULUM TEMİZ BELGESİ almaya hak kazanmıştır.

TÖZOK / Türkiye Özel Okullar Derneği

Özel Mürüvvet Evyap Okulları eğitim kurumları 2021-2022 yılı itibariyle TÖZOK üyesi olmuştur. https://www.tozok.org.tr/

Okulumuz “eSafety Label” (e-Güvenlik Etiketi)

Eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefleyen ve European Schoolnet tarafından oluşturulan eSafety Label, okulların kendi çevrim içi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek, iyileştirmek ve güçlendirmeleri için 38 ülkeden binlerce okula yardımcı oluyor. Okulumuz, yürüttüğü elektronik güvenlik uygulamaları ile “eSafety Label” kriterlerine uygunluğunu ispatlayarak bronz etiket almaya hak kazanmıştır.