Bilim ve Teknoloji Haftası Kutlu Olsun!

Özel Mürüvvet Evyap Okulları” Bilişim Teknolojileri Bölümü” olarak 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında, bilim ve teknoloji alanıyla ilgili bilgi yarışması yaptık. Yarışmada, bilgisayar bilimiyle ilgili genel kültür soruları sorarak öğrencilerimizinkonuyla ilgili hem bilgilerini arttırdık hem de yarışma ortamıyla eğlencemizi katladık. Bu sayede, öğrencilerimiz örtülü öğrenme yoluyla farkında olmadıkları konular hakkında da  bilgi edindiler. Yarışmaya katılan tüm 5,6 ve 7. sınıf öğrencilerimize ve yarışmaya katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bilim ve Teknoloji Haftası Kutlu Olsun!

Happy Science and Technology Week!

As Private Mürüvvet Evyap Schools “Information Technologies Department”, we held a quiz show on the field of science and technology within the scope of the 8-14 March Science and Technology Week. By asking general culture questions about computer science in the competition, we both increased our students’ knowledge on the subject and increased our fun with the competition environment. In this way, our students also learned about subjects they were not aware of through covert learning. We would like to thank all 5th, 6th and 7th grade students who participated in the competition and all our teachers who participated in the competition.

Happy Science and Technology Week!