Biyoloji Proje Kulübü 25 Kasım Perşembe günü İTÜ’ye gerçekleştirdiği gezide
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünü ziyaret etti. Kullanılan laboratuvarlar malzemeleri ve cihazlarla ilgili bilgi alan öğrencilerimize, proje geliştirmek için araştırabilecekleri yeni kapılar açıldı. Proje öğrencilerimiz bir taraftan akademik makale tarayıp çeviri yaparken, bir taraftan da yeni öğrendikleriyle çok heyecanlı! Uzun bir yol olan bu süreçte kendilerine başarılar diliyoruz.

Our Trip with the Biology Project Club “Private Mürüvvet Evyap Science High School and College Biology Project Club students visited the Istanbul Technical University Department of Metallurgical and Materials Engineering on Thursday, November 25th. Our students who have received information about the laboratory materials and devices will be led to new horizons to explore and develop future projects. While our project students were scanning and translating academic articles, they also spent exciting moments with what they learned. We wish them success on this long scientific path.”