Biyoloji Proje Kulübü olarak 11 Kasım Perşembe günü Moleküler Biyolog Burak Pak’ı ağırladık.
Moleküler biyoloji lisansının devamında master ve doktora yapmış olan konuğumuz;
moleküler biyolojinin dünyada ve ülkemizde geldiği nokta, alandaki son gelişmeler ve uygulamaları hakkında kulüp öğrencilerimizi bilgilendirirken hoş sohbetiyle keyifli anlar yaşattı. Geleceğin bilim insanlarına ışık olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz.

As Biology Project Club, we hosted Molecular Biologist Burak Pak on Thursday, November 11.
While our guest, who did a master’s and doctorate degrees after completing Bachelor’s degree in Molecular Biology
was informing our club students about the point molecular biology has reached in the world and in our country, the latest developments in the field and its applications, he had pleasant moments with his amiable conversation. We thank him for being a light to the scientists of the future.