Ortaokul öğrencilerimiz; Ülke genelinde ortaokul ve lise düzeyinde birçok takımın katıldığı “CRYPTOMATH Matematiksel Şifreleme Yarışmasına” katıldı.

Matematiksel becerilerini ve problem çözme yeteneğini kullanarak şifreleri ilk çözen takımın daha fazla puan aldığı yarışma Mart ayında başladı.

Öğrencilerimiz, yedi hafta boyunca süren maceralara atılarak her hafta, onlar için hazırlanan senaryoların şifrelerini çözdüler.

Mantık yürütme, strateji geliştirme, takım çalışması gibi becerileri barındıran yarışmada öğrenciler hem öğrendiler hem eğlendiler.

Our secondary school students participated in the “CRYPTOMATH Mathematical Encryption Competition”, in which many teams at the secondary and high school level across the country participated. The contest started in March, where the team that first solved the codes using their mathematical skills and problem solving ability received more points.

Our students deciphered the scripts prepared for them each week, embarking on adventures for seven weeks, The students both learned and had fun in the competition, which includes skills such as reasoning, strategy development, and teamwork.