“Okul Dışarda Günü” açık havanın her çocuk için her gününün bir parçası olması adına yapılan küresel bir kampanyadır. Matematik bölümü olarak öğrencilerin oynaması ve öğrenmesi için sınıflarımızı açık havaya taşıdık. Öğrencilerimizle bahçede ağaçların arasında dersimizi işledik. 5. sınıf öğrencilerimizle yaprakların simetrik yapısını inceledik. Öğrencilerimiz, açık havada eğlenerek öğrendiler.

“School Day Out” is a global campaign to make the outdoors a part of every day for every child. As the mathematics department, we moved our classrooms to the open air for students to play and learn. We taught our lesson among the trees in the garden with our students. We studied the symmetrical structure of leaves with our 5th grade students. Our students learned while having fun in the open air.