Ersin Ciğerci

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde Lisans eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli eğitim kurumlarında Psikolojik Danışman olarak görev almaya devam etmiştir.  2015 yılından itibaren Evyap Okulları İlkokul-ortaokul kademelerinde görev almaktadır.  Yıldız Teknik üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında yüksek lisans eğitimini sürdürmektedir.  Çocuklarda Bilişsel  Davranışçı Terapi, Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri, Çocuk Resimleri Analizi ve Uygulaması, Oyun Terapisi  eğitimlerini almıştır. Ayrıca WİSC-R Zeka Testi, Attantioner Dehb Uygulayıcısı, Tılls disleksi Özel Öğrenme Güçlüğü Testi, Pass Teroisi, Pass Bilişsel-Türkçe Prep Uygulayıcısı Sertifikalarına sahiptir.