Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu öğrencilerimizin İspanyolca dersinde yürüttükleri, İspanya Burgos’ta bulunan “CEIP Francisco de Vitoria” ile iş birliği yaptıkları “eTwinning SDG 2030” projesi, “Ulusal Kalite Etiketi Ödülü”ne lâyık görülmüştür. Bu süreçte; küresel problemlere ve kalkınma amaçlarına yönelik farkındalık oluşturan, problemlere çözümler üreten, İspanyolca dilinde yetkinlik kazanan, iş birliği içinde “Amaçlar için Ortaklık” yapan tüm öğrencilerimizi ve destek veren öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

The “eTwinning SDG 2030” project carried out by our Private Mürüvvet Evyap Secondary School students in their Spanish class, with which they collaborated with “CEIP Francisco de Vitoria” in Burgos, Spain, was awarded the “National Quality Label Award”. In this process, we congratulate all our students and teachers who raised awareness of global problems and development goals, produced solutions to these problems, gained proficiency in the Spanish language, cooperated for “Partnership for Purposes”, and supported teachers; and wish them continued success.