Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesinde demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen ‘’Başkanlık Seçimi ‘’heyecanı yaşandı. Öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek açısından başkanlık seçiminin önemli olduğuna inanıyoruz.Bu amaç doğrultusunda yapılan başkanlık seçiminde ikinci tura kalan Zeynep İbrahim ve Ümit Toprak Akalın arasında tatlı bir rekabet yaşandı. Öğretmenleri gözetiminde gizli oy, açık tasnif yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda Ümit Toprak Akalın Okul Başkanı seçilmiş oldu. Okul Başkanı seçilen öğrencimiz Ümit Toprak Akalın’ı tebrik ediyoruz.

The excitement of the “Presidential Election”, which was held on the basis of democracy culture, was experienced at Private Mürüvvet Evyap College and Science High School. We believe that the presidential election is important in terms of developing and supporting our students’ ability to vote, which is one of their democratic rights, and to elect members to represent them. There was a friendly competition between Zeynep İbrahim and Ümit Toprak Akalın,
who qualified for the second round in the presidential election held for this purpose. Ümit Toprak Akalın was elected as the Head of the School as a result of the voting that took place by secret ballot and open classification method under the supervision of the teachers. We congratulate our student, Ümit Toprak Akalın, who was elected Head of the School.