PYP sergi ünitesi kapsamında dünyada yaşanan küresel sorunlardan iklim değişikliği ile ilgili çalışan “İklim Eylemi” grubu öğrencileri olarak “Evyap Saati” etkinliği düzenliyoruz. Etkinlikte elektriksiz yarım saat boyunca “Dünyamız karanlıkta kalsaydı ne olurdu?” sorusu üzerine düşünerek; tükenen doğal kaynaklar ve tüm dünyayı ilgilendiren iklim krizine karşı sorumluluklarımıza dikkat çekiyoruz. 1 Mayıs Cumartesi saat 21:30-22:00 arası gerçekleşecek etkinliğe duyarlı okul topluluğumuzu davet ediyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz. Etkinlik sırasında çektiğiniz fotoğrafları ve düşüncelerinizi sınıf öğretmenlerinize ileterek bizlere destek olabilirsiniz.

EVYAP HOUR EVENT – System change, not climate change!

In the PYP exhibition unit, students of the”Climate Action” Group are organizing an “Evyap Hour” event to draw attention to global problems and climate change in the world.We’ll spend half an hour at the event without electricity and also think about one question: “What if the Earth went totally dark?” . Our goal is to draw attention to depleted natural resources and our responsibilities to the climate crisis that concerns the whole world. On Saturday May 1, 2021 we would like to invite our caring school community to the event, which will take place from 21:30 to 22:00, and we look forward to your support. You can support us by sending the photos you took during the event to the classroom teachers.