10. Sınıflar İngilizce Münazara Turnuvası’nda Yarıştı

Özel Mürüvvet Evyap Fen ve Anadolu Lisesi 10. Sınıf şubeler arası İngilizce münazara müsabakaları okulumuzda gerçekleşti. Öğrencilerimiz önceden belirlenen konuyu en iyi şekilde savunup rakip takımın önüne geçmek için mücadele verdi. Üç kişiden oluşan(for) tez/ (against) antitez savunması yapan takımlar “okullarda disiplin olmalıdır” ve “teknoloji insanlığa faydalıdır” konularını tartıştı. Önceden belirlenmiş münazara kuralları jüri tarafından gözönünde bulundurularak  yarı final,çeyrek final ve final karşılaşmaları yapıldı. Fen Lisesimizde kazanan 10 Fen A’yı temsil eden Ceyda Ceren Eski, İrem Sude İkinci ve Gülce Duru Esmer, Anadolu Lisemizden ise 10 C'yi temsil eden Tan Yörük,Teoman Barutçu ve Yusuf Talha Kaya oldu. Öğrencilerimize ödül ve sertifikaları Okul Müdürümüz Sayın Selçuk Erdem tarafından verildi. Yarışan ve kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen Lise Yabancı Diller Zümresine teşekkür ederiz.