10. Sınıflar Movie&Music Quizshow'da Eğlenerek Yarıştı

Özel Mürüvvet Fen ve Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencileri 05 Aralık 2019  Perşembe günü İngilizce dersi kapsamında yapılan Movie&Music Quizshow ‘da mücadele etti. Her şubeden üç öğrencinin yer aldığı takımlar müzik ve sinema alanlarından oluşan 30 İngilizce soruya cevap verdiler. Öğrencilerimiz hem eğlendi hem de genel kültür bilgilerini tazelediler. Yarışmayı Mehmet Tarık Cantürk, Ayşe İpek Nal ve Zeynep Uzun’dan oluşan "10 FEN B" takımı kazandı. Yarışmayı başarıyla  tamamlayan öğrencilere ödülleri  Lise Müdürü Selçuk Erdem, İlköğretim Müdürü Evrim Duyum ve  Yabancı Diller Bölüm Başkanı Gaye Oruç tarafından takdim edildi.

Yarışmada emeği geçen Yabancı Diller bölümü öğretmenlerimize teşekkür eder, kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.