12. Sınıflar Veli Oryantasyon Toplantısı

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 12. sınıflar veli-okul tanışma toplantısı 14 Eylül Cumartesi günü düzenlendi.Velilerimizin, öğretmenlerimizi ve okul işleyiş sistemini daha iyi tanımaları için yapılan  tanışma toplantısında, Okul Müdürümüz Selçuk Erdem Bey velileri okul kuralları ile ilgili bilgilendirdi.

2018-2019 Eğitim  Öğretim döneminde mezun olan öğrencilerimizin kazandıkları okulların bilgisi velilerle paylaşıldı. Bu paylaşımın ardından sınıf danışman öğretmenlerimiz ve branş öğretmenlerimiz kendilerini tanıtarak  yıl  boyunca uygulanacak branş programlarından,  üniversite hazırlık çalışmalarından, sınav sisteminden ve TYT -AYT için  bu yılın  öneminden  bahsederek velileri bilgilendirdi. Toplantı rehber öğretmenlerimizin kendilerini tanıtıp  yıl içinde uygulanacak  bireysel rehberlik programından,TYT-AYT denemelerinden,üniversite tercihinde etkili olacak olan üniversite tanıtımlarının  nasıl planlanacağından bahsetmeleriyle sona erdi.

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi olarak tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için 2019-2020 eğitim öğretim yılının başarılarla dolu olarak geçmesini diliyoruz.