19 Mayıs' ın 100. Yılında Okulumuzda Coşkulu Kutlama

​Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, İstiklal Mücadelesi'nin meşalesini yaktığı tarih olan 19 Mayıs 1919 'un 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrencilerin okuduğu şiirler, okulumuzun yaptığı spor turnuvalarında birinci olan takımlara ödüllerinin verilmesi ve okulumuz orkestrasının performansı ile törenimiz son buldu. Ayrıca beden eğitmi zümresinin koordinatörlüğünde öğrencilerle oluşturulan ay yıldız şekli büyük ilgi topladı. Beyaz tişört giyen öğrencilerin koordinasyonlu hareketleriyle oluşturulan koreografi okul sosyal medya araçlarından da canlı olarak yayımlandı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.