2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı açılış töreni, okul konferans salonunda velilerin de katılımıyla coşkulu bir tören ile gerçekleşti.Tören saygı  duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ve Okul Müdürümüz Selçuk Erdem’in her başlangıcın yeni bir umut olduğunu, yeni beklentileri ve canlılığı da birlikte getirdiğini belirten konuşmasıyla devam etti.Akademik kadronun tanıtımının ardından geçen yıl yapılan etkinliklerin sunumu izlendi.Mezun öğrencilerimizden Furkan Said Kaya, Nisa Özen Aydın,Nida Yılmaz ve  Fatma Şeyma Tan Evyapta geçen öğrencilik yıllarına dair hislerini arkadaşlarıyla paylaştı. Tören müzik öğretmenlerinin önderliğinde güzel bir piyona ve keman dinletisiyle sona erdi.