9. Sınıflar Quizshow

Özel Mürüvvet Fen ve Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri 11. Kasım 2019 Pazartesi günü İngilizce dersi kapsamında yapılan Quizshow ‘da yarıştı. Her şubeden 3 öğrencinin yer aldığı gruplar spor,sanat,bilim,matematik,müzik ve sinema gibi alanlardan oluşan 30 İngilizce soruya cevap verdiler. Öğrencilerimiz hem eğlenip hem de genel kültür bilgilerini tazelediler. Kazanan şube Önder Yılmaz Erikli,Muharrem Emir Can ve Aslı Ceren Ciğerci’den oluşan takım ile 9 Fen A oldu. Yarışmayı başarı ile tamamlayan öğrencilerimize başarı belgesi ve ödülleri Okul Müdürümüz ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı tarafından takdim edildi.

Yarışmada emeği geçen Yabancı Diller bölümü öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.