9. Sınıflar Quizshow'da Hem Eğlendi Hem de Yarıştı!

Özel Mürüvvet Evyap Fen ve Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencilerimiz Quizshow (İngilizce Bilgi Yarışması)’da rakiplerini geride bırakabilmek için mücadele etti. Öğrencilerimizin Genel-Kültür bilgilerinin güncellenmesine olanak sağlayan yarışmada İngilizce olarak hazırlanmış Edebiyat, Fen, Matematik, Sosyal, Müzik ve Spor alanlarında sorular yer aldı. Takımlarımızın kısa sürede cevapları hatasız ve eksiksiz vermesi beklendi. İngilizce Öğretmenlerimizden Roksana Xheka’nın moderatörlüğü ile gerçekleşen yarışma eğlenceli anlara sahne oldu. Kazanan öğrencilerimiz 9 Fen A'dan Ege Çan, Okan Özant ve Mina Zeynep Özgel oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Emeği geçen Yabancı Diller Zümremize teşekkür ederiz.