Beden Eğitimi Dersinde Konumuz Hentbol

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencilerimiz 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı beden eğitimi derslerinde aralık ayı ders programında yer alan hentbolu keyifli etkinlikler eşliğinde öğreniyorlar. Isınma, kendi vücut ağırlıklarıyla kuvvet (Şınav, mekik, squat) hareketleri, hentbol branşına özgü eğitsel oyun ve yarışmalar ile derse hazırlık tamamlandıktan sonra hentbol ders içeriğinde yer alan pas çeşitleri, top sürme, savunma ve hücum, sınıf içi mini turnuvalarla beden eğitimi derslerimiz devam ediyor. Sene başından itibaren öğrencilerimiz voleybol, masa tenisi, futbol konulu derslerini tamamladılar. Birinci dönem düzenlenen voleybol, bilardo, masa tenisi, yelken etkinliği ve düzenlenecek olan Erzurum Palandöken kış kayak kampı ile Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencilerimiz sporla dolu bir eğitim ve öğretim yılına devam ediyor.